JOB SUMMARY Assists in planning and execution of meetings and special events. Position assists in the implementation of departmental strategies. The position has responsibility for assisting in the execution of all property events with a seamless
JOB SUMMARY Accountable for overall success of the daily kitchen operations. Exhibits culinary talents by personally performing tasks while leading the staff and managing all food related functions. Works to continually improve guest and employee satisfaction while
POSITION SUMMARY Prepare ingredients for cooking, including portioning, chopping, and storing food. Wash and peel fresh fruits and vegetables. Weigh, measure, and mix ingredients. Prepare and cook food according to recipes, quality standards, presentation standards, and food preparation checklist. Prepare
〜世界最大の香料メーカー、Givaudan(ジボダン)〜 ジボダンはスイスに本社を置く、香料業界で世界売上1位の香料メーカーです。 1895年にスイスで香水メーカーとして創業し、現在50か国以上に展開、78の製造拠点を持つ香料業界のリーディングカンパニーへと成長しました。 世界中で約16,000名を超える社員が、お客様と協力しながら新しいアイデアや志を追求し、活躍しています。 〇⾹料とは・・・ 香料には、⽇ごろ⼝にする⾷品や飲料に使われるフレーバーと、⾹⽔や洗剤に使われるフレグランスがあります。 日常生活の中で、私たちが香りに触れる機会は驚くほど多く、毎日約10回、食事やお気に入りの香水、洗濯物のお手入れなどを通じてジボダンの香りを感じていただいています。 ⾝の回りの消費財のあらゆるものに使用される同社製品は、社会に必要不可⽋な存在となっており、2023年の売上高は約1.2兆円(前年比4.1%増)と、香料業界において世界売り上げ1位、マーケットシェアは約3割を誇ります。 日本法人は1970年に設立されて以来、50年以上にわたり安定した事業を継続し、幅広い業界のお客様と共に、消費者の皆様に香りを通じて喜びを届ける製品づくりに取り組んでいます。 ジボダンと共に、香りの未来を創造していきましょう。 Join us and celebrate the beauty of human experience. Create for happier, healthier lives, with love for nature. Together, with passion and creativity, we deliver food innovations,
JOB SUMMARY Assists in planning and execution of meetings and special events. Position assists in the implementation of departmental strategies. The position has responsibility for assisting in the execution of all property events with a seamless
JOB SUMMARY Responsible for the operation of the club lounge, ensuring that the highest levels of hospitality and service are provided. Areas of responsibility include guest and employee engagement, and human resources. Represents property management in
POSITION SUMMARY Serve food courses and alcoholic beverages to guests. Set tables according to type of event and service standards. Answer questions on menu selections. Communicate with the kitchen regarding menu questions, the length of wait, re-cook
JOB SUMMARY Accountable for overall success of the daily kitchen operations. Exhibits culinary talents by personally performing tasks while leading the staff and managing all food related functions. Works to continually improve guest and employee satisfaction while
Company Description Wolt is a Helsinki-based technology company that provides an online platform for consumers, merchants and couriers. It connects people looking to order food and other goods with people interested in selling and delivering them. To
Overview 組織構造 ウォーターズ・クリニカル・ビジネス・ユニット(CBU)は、臨床および法医学市場に焦点を当てたビジネスユニットです。世界の地域ごとにマーケティング、営業、サービス部門をまとめたチームが編成されており、アジア・オセアニア地域はAPACチームが担当しています。APACチームのサービス部門としてCBUカスタマーサクセス・チームがあり、お客様が確実に目標を達成できるようにすることに専念するサービスエンジニアとアプリケーションスペシャリストで構成されています。このチームは、APAC全域をカバーするチームであり、各国Watersのサービスチームと緊密に連携して活動します。 Responsibilities 職務内容 (主業務)臨床・法医学分野の顧客のLCおよびLC-MS/MSシステムにサービスとサポートを提供する お客様の機器に保守サービスを提供し、機器の修理依頼に迅速な対応を提供することで、お客様の稼働時間を確保します。 臨床システムの設置・導入サービスの提供 (副業務)営業支援活動 LC、MS、およびソフトウェアの使用に関する顧客のトレーニングとフォロー セールスの機会を支援するために、お客様に新製品情報や技術的情報を提供する お客様のアプリケーションを理解し、システムへの実装を行う Qualifications 必要なスキルと背景 UPLCおよびXevoシリーズタンデム四重極システムのサービスに関するウォーターズの社内資格(採用後に、必要な社内資格を取得していただきます。) MassLynxソフトウェアの操作、作業経験 UPLCおよびMSのサービス業務経験が3-5年 工学、化学など理工系の学士号以上 オプションのスキルと背景 (これらのどれも必須ではありませんが、 あると審査時に加点します) 臨床現場での作業経験と臨床応用の知識 ToF機器に関するウォーターズの社内資格 UNIFI、Waters_Connect、またはEmpowerの操作経験 自動化または分注ロボットのサービス、使用経験( 例:ハミルトン、テカン、アンドリュー+)。 優れたコミュニケーションスキル 英語でコミュニケーションをとる能力 Company Description Waters Corporation (NYSE: WAT), the worlds
Must have Japanese citizenship or Eligible work in Japan permit holder JOB SUMMARY Accountable for overall success of the daily kitchen operations. Exhibits culinary talents by personally performing tasks while leading the staff and managing all
POSITION SUMMARY Serve food courses and alcoholic beverages to guests. Set tables according to type of event and service standards. Answer questions on menu selections. Communicate with the kitchen regarding menu questions, the length of wait, re-cook
POSITION SUMMARY Serve food courses and alcoholic beverages to guests. Set tables according to type of event and service standards. Answer questions on menu selections. Communicate with the kitchen regarding menu questions, the length of wait, re-cook
JOB SUMMARY Responsible for following established procedures in ordering, receiving, storing, distributing and payment of items. Formulates an approved vendors list encompassing all categories. CANDIDATE PROFILE Education and Experience 4-year bachelors degree in Finance and Accounting
JOB SUMMARY Accountable for overall success of the daily kitchen operations. Exhibits culinary talents by personally performing tasks while leading the staff and managing all food related functions. Works to continually improve guest and employee satisfaction while
POSITION SUMMARY Serve food courses and alcoholic beverages to guests. Set tables according to type of event and service standards. Answer questions on menu selections. Communicate with the kitchen regarding menu questions, the length of wait, re-cook
Overview This role provide HR support an employee population for Nihon Waters and TA Instruments Japan. It will have a responsibility for a range of HR activities and support all employees in the organization up to
About Us TikTok is the leading destination for short-form mobile video. At TikTok, our mission is to inspire creativity and bring joy. TikToks global headquarters are in Los Angeles and Singapore, and its offices include New
Overview Waters has an exciting and challenging opportunity available for a Order Operations Specialist I to support Japan Operations. This role stations in Japan and will report to the Order Operations Manager for Japan. Collaborating closely
JOB SUMMARY Accountable for overall success of the daily kitchen operations. Exhibits culinary talents by personally performing tasks while leading the staff and managing all food related functions. Works to continually improve guest and employee satisfaction while